Casa adosada con piscina comunitaria y vistas al mar en Sant Pol de Mar
Sant Pol de Mar, 355.000 € , Construidos 246 qm , Habitaciones 6 , Baños 3

Casa adossada a Sant Pol de Mar, situada en un conjunt residencial de primer nivell amb tres piscines comunitàries i molt a prop de la platja.
La casa de 246 m2 es distribueix en 3 plantes.
A la planta baixa trobem un garatge per a dos vehicles, una gran sala multifuncional, 3 habitacions i 1 bany.
A la primera planta hi trobem la zona de dia amb una cuina office independent, el saló-menjador, un lavabo de cortesia i dues terrasses amb vistes al mari zona comunitària. Entre elles destaca la principal, amb uns 50 m2 i accés directe des del saló i la cuina, la qual cosa facilita el seu ús quotidià.
La segona planta acull la zona de descans amb 3 dormitoris dobles, dos banys, un d'ells a la suitte i un agradable balcó amb vistes.
La casa presenta uns excel·lents acabats i està a punt per entrar a viure.

El precio no incluye el Impuesto de Transmisiones Patrimoniales (ITP) ni los gastos de notario, registro y gestoría. Puede consultar los gastos aqui: https://atc.gencat.cat/es/tributs/itpajd/

Informaciones sin garantía

Resumen
Referencia ES-41438
Precio 355.000 €
Construidos 246 qm
Habitaciones 6
Baños 3
Energía
energy certificate
Certificado
en tramites
Resumen
Referencia ES-41438
Precio 355.000 €
Construidos 246 qm
Habitaciones 6
Baños 3
Energía
energy certificate
Certificado
en tramites

Contacto
Comercial Anne Bayne
Teléfono +34 931 433 105
E-Mail anne.bayne@realestate-dreams.com
Adosado en venta en Sant Pol de Mar para 355.000 € - realestate-dreams
Passatge Domenech I Montaner 78 Sant Pol de Mar Barcelona 08395
realestate-dreams
355000
Casa adossada a Sant Pol de Mar, situada en un conjunt residencial de primer nivell amb tres piscines comunitàries i molt a prop de la platja. La casa de 246 m2 es distribueix en 3 plantes. A la planta baixa trobem un garatge per a dos vehicles, una gran sala multifuncional, 3 habitacions i 1 bany. A la primera planta hi trobem la zona de dia amb una cuina office independent, el saló-menjador, un lavabo de cortesia i dues terrasses amb vistes al mari zona comunitària. Entre elles destaca la principal, amb uns 50 m2 i accés directe des del saló i la cuina, la qual cosa facilita el seu ús quotidià. La segona planta acull la zona de descans amb 3 dormitoris dobles, dos banys, un d'ells a la suitte i un agradable balcó amb vistes. La casa presenta uns excel·lents acabats i està a punt per entrar a viure.